Praktijkinformatie

BoekenBuysrogge

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Buysrogge is gevestigd in de wijk Sint Pieter, in de directe omgeving van het stadscentrum van Maastricht. U vindt ons aan de Glacisweg, in het moderne praktijkgebouw van Medisch Centrum Sint Pieter. Hier werken verschillende medische professionals onder één dak.

Spreekuren

De praktijk is op werkdagen geopend van 8:00 en 17:00 behalve op donderdag, dan is de praktijk geopend tot 13:00 uur. Wegens pauze is de praktijk tussen 12:30 en 13:30 dagelijks uitsluitend telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. 043-3214621 (optie 1).
.
Spreekuur volgens afspraak. Bel de assistente 043-3214621 (optie 3).
.
Wanneer u belt voor een afspraak, zal de assistente u een aantal vragen stellen. Ze doet dit om vast te stellen of er sprake is van spoed en om de lengte van het consult te bepalen. Zo kunnen we spreekuren beter inplannen.
.
Een standaard afspraak is 10 minuten.
.
***We zijn genoodzaakt consultkosten in rekening te brengen als een gemaakte afspraak niet tijdig wordt afgezegd.

E-consult

Als u een account hebt, kunt u via het patiëntenportaal een vraag stellen.

U krijgt binnen 2 werkdagen antwoord op uw vraag.

Tevens kunt u via het patiëntenportaal digitaal foto’s (fotodermatologie) en/of uitslagen van thuis-bloeddrukmetingen ter beoordeling doorsturen.

Telemonitoring en thuismetingen

Telemonitoring betekent dat u thuis zelf bepaalde metingen uitvoert (hartritme, 24-uurs-bloeddruk) en de gegevens hiervan doorstuurt aan de praktijk. Wij geven u de apparatuur mee naar huis en instrueren u om de meting op de juiste manier uit te voeren. De huisarts beoordeelt de metingen en neemt aan de hand hiervan contact met u op.

Afspraak beeldbellen

De praktijk is op werkdagen geopend van 8:00 en 17:00 behalve op donderdag, dan is de praktijk geopend tot 13:00 uur. Wegens pauze is de praktijk tussen 12:30 en 13:30 dagelijks uitsluitend telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. 043-3214621 (optie 1).
.
Spreekuur volgens afspraak. Om een beeldbelafspraak te maken, belt u met de assistente 043-3214621 (optie 3).
.
Wanneer u belt voor een afspraak, zal de assistente u een aantal vragen stellen. Ze doet dit om vast te stellen of er sprake is van spoed en om de lengte van het consult te bepalen. Zo kunnen we spreekuren beter inplannen.
.
Een standaard afspraak is 10 minuten.
.
***We zijn genoodzaakt consultkosten in rekening te brengen als een gemaakte afspraak niet tijdig wordt afgezegd.

Herhaalrecept

Telefonisch aanvragen tussen 10:00 en 11:00 uur (optie 2) of vraag het herhaalrecept online aan. Aanvragen vóór 11:00 ontvangen, kunnen dezelfde dag ná 15:00 uur worden opgehaald bij de apotheek. Indien gewenst wordt uw bestelling thuis afgeleverd.

Huisbezoek

Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kan huisarts Buysrogge u thuis bezoeken. Voor een visite op dezelfde dag graag voor 10:00 uur bellen 043-3214621 (optie 3)

Spoedgevallen

Is er direct spoedeisende huisartsenhulp nodig? Bel dan het spoednummer van Huisartsenpraktijk Buysrogge. Dit is het reguliere nummer, maar in het keuzemenu kiest u voor optie 1. Omdat het belangrijk is dat wij snel te bereiken zijn in noodgevallen, kunt u deze keuzeoptie niet gebruiken voor andere zaken. Kies optie 1 alléén voor dringende gevallen en hou de lijn niet langer bezet dan nodig is.
.
Na 17.00 uur, in het weekend of op feestdagen kunt u terecht bij Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland. De huisartsenpost is te bereiken via 043-7500123

Avond-, Nacht- En Weekenddienst (ANW)

Voor spoedeisende huisartsenhulp na 17.00 uur, in het weekend of op feestdagen kunt u terecht bij de Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland. Er wordt uitsluitend gewerkt op basis van afspraak. Neem vooraf altijd telefonisch contact op met 043-7500123.
.
Hou de volgende gegevens bij de hand, zodat u zo spoedig mogelijk geholpen kunt worden:

 • Naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer
 • Verzekeringspasje (Neem dit pasje ook mee naar de huisartsenpost.)
 • Wettelijk identiteitsbewijs (Neem dit ook mee bij uw bezoek aan de huisartsenpost.)
 • Naam van de huisarts van de patiënt
 • Medicatieoverzicht

.
U vindt de huisartsenpost naast de afdeling Spoedeisende Hulp van Maastricht UMC+.
.
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht
T 043 7500123

Dokterstas Huisarts

Praktische informatie

De praktijk is gevestigd op de begane grond in een mulitfunctioneel pand. Naast onze huisartsenpraktijk bevindt zich in dit gebouw o.a. een fysiotherapiepraktijk, een diëtiste, een verloskundige en een logopediepraktijk.

Betaald parkeren is mogelijk in de directe omgeving van de praktijk. Als u met het openbaar vervoer reist is de praktijk bereikbaar met Arriva lijn 12.

Patiëntenportaal

Om inzage te krijgen in uw medisch dossier dient u een account aan te vragen bij de doktersassistente. Daarna kunt u een account aanmaken en kunt u door op ‘mijn medisch dossier’ te klikken de informatie inzien die u nodig hebt. In ‘mijn medisch dossier’ staan laboratoriumuitslagen, behandelverslagen etc.

Inschrijven als nieuwe patiënt

Via het patiëntenportaal op de Homepage (patiënten portaal kunt u zich aanmelden)

Kleine medische handelingen

Huisarts Buysrogge wordt ondersteund door ‘n doktersassistente. U kunt bij haar terecht voor kleine medische handelingen, zoals bloedafname, bloeddrukmeting, injecties, oorreiniging, urineonderzoek en wondbehandeling. Ook de assistente werkt op afspraak. Telefoon 043-3214621 (optie 3).

Onderzoeksresultaten opvragen

Uitslagen van onderzoek – röntgenfoto, bloedonderzoek – kunnen binnen enkele dagen telefonisch worden opgevraagd bij de assistente.

Als u een account hebt, kunt u via het patiëntenportaal zelf de uitslagen bekijken die in ‘mijn medisch dossier’ staan.

Onze partners

Huisartsenpraktijk Buysrogge werkt samen met andere zorgverleners en instanties om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
.

Apotheek Sint Pieter

Op een steenworp afstand van onze praktijk ligt Apotheek Sint Pieter. Hier kunt u terecht voor al uw medicatie.
.

Fysiotherapie MCSPM

In het gebouw van Medisch Centrum Sint Pieter vindt u ook Fysiotherapie MCSPM.
.

Psychologiepraktijk Marly Senden

In Sint Pieter en Wyck kunt u terecht voor psychologische hulpverlening, gezins- en relatietherapie en therapie voor kind en jeugd bij psychologiepraktijk Marly Senden.
.

ZIO

Huisartsenpraktijk Buysrogge is aangesloten bij ZIO (Zorg in Ontwikkeling), een eerstelijns zorgorganisatie in Maastricht en het Heuvelland. ZIO biedt praktijkondersteuning voor optimale zorg.

Klachtenprocedure

Als huisartsenpraktijk willen wij ons werk graag zo professioneel mogelijk uitvoeren en vinden wij het belangrijk dat u ons vertrouwt. Natuurlijk kan het voorkomen dat u geen goed gevoel heeft over het contact met onze praktijk. Zo vindt u bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of heeft u de praktijk niet goed kunnen bereiken. Wij willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en wij ervan kunnen leren.
.
U kunt uw klacht of opmerking indienen door zich rechtstreeks tot een van onze medewerkers te wenden. Wij nemen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling. U kunt ook online een klachtenformulier invullen. Klik hier voor ons online klachtenformulier.

Mocht u desondanks niet naar tevredenheid zijn geholpen of is het probleem niet naar tevredenheid opgelost, dan kunt u zich laten ondersteunen door de klachtenregeling van de SKGE, klik hier.

thuisarts

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

 • om gezond te blijven;
 • om klachten zelf aan te pakken;
 • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
 • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
 • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
 • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo
Griepvaccinatie
rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met de huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

Translate »
Call Now Button