Medewerkers

unnamed

Geboren in 1964 te Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Studie Geneeskunde en opleiding tot huisarts in Nijmegen. Gevestigd in Maastricht sinds 1994. Samenwonend. Hobby's: golf, wielrennen en vier kleinkinderen. Winnaar Groet Mestreechs Dictee 2009. BIG: 29020416601

Drs. Jean-Paul H.C. Buysrogge

Huisarts
IMG_4078

Sinds 2018 werk ik als praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) bij verschillende huisartsen in Maastricht-Heuvelland. Op maandag ben ik aanwezig als POH-GGZ in deze praktijk. In deze functie begeleid ik mensen met milde tot matige psychische problematiek. Ik heb psychologie gestudeerd aan de universiteit in Utrecht. Tevens heb ik een onderwijsbevoegdheid en heb ik jaren als lerares gewerkt in het primair onderwijs.

Simone van de Broek

POH GGZ
Thelma

Sinds 1984 ben ik gediplomeerd doktersassistente. Vanaf 2008 ben ik werkzaam in deze praktijk. Op maandag, woensdag en vrijdag ben ik aanwezig

Thelma Wijnands-l'Espoir

Doktersassistente
Suzanne

Sinds januari 2020 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek in deze praktijk. Ik ben aanwezig op dinsdag. Als vooropleiding heb ik HBO verpleegkunde gedaan. In dat laatste jaar heb ik tevens de opleiding tot POH afgerond. Voorheen heb ik als verpleegkundige in de thuiszorg gewerkt.
BIG: 09918681330

Suzanne Hameleers

POH somatiek
IMG_4031

Sinds december 2021 ben ik werkzaam als dokterassistente in deze praktijk. Ik ben aanwezig op dinsdag de hele dag en op donderdagochtend. In 1999 behaalde ik mijn diploma verpleegkundige-A.

Chantal Vossen-Aben

Doktersassistente
Hortense

Sinds 2018 ben ik werkzaam als praktijkmanager. Ik neem vooral de niet-medische taken van de praktijk voor mijn rekening zodat de huisarts zich kan richten op de zorg voor zijn patiënten. Ik werk meestal van huis.

Hortense Brounts

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button